Информационни
технологии за бизнеса
за информация
за информация
052 98 35 90

          ВАЖНО: Този сайт съществува само за архивни цели!

Informano вече НЕ предлага ИТ поддръжка. Занимаваме се с уеб дизайн, програмиране на уеб базирани системи по задание, разработваме собствен софтуер за туроператори и онлайн резервации.

Разгледайте актуалните ни услуги в сайта ни за уеб дизайн или в сайта на резервационната ни система.

Следва архивното съдържание:


      Гаранции за сигурност при компютърната поддръжка

       Възлагайки поддръжката на информационните си системи на нас клиентите ни възлагат и информационната сигурност на бизнеса си. Основна наша грижа е да пазим информацията им, както банките пазят техните пари. 
       Защитата на информацията  от загуба и непозволен достъп е един от основните ни ангажименти.
 

       Гаранции за ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА БИЗНЕСА
       Гаранция за поверителностСигурността на бизнеса гарантираме със 100% поверителност. Да не изнасяме пред трети лица данни за дейността,  организацията Ви и фирмено ноу-хау на клиентите ни е фундаментално правило в нашата фирма .Всеки разговор с настоящи и бъдещи клиенти е поверителен. 

       Гаранции за СЪХРАНЯЕМОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА
       Гаранция за информациятаСигурността на информацията гарантираме чрез непрестанно архивиране, ограничаване на правата за достъп, превенция на проблеми. В допълнение поддържаме 24-часов авариен телефон с градски номер във Варна. Реагираме незабавно при хардуерен срив и нужда от възстановяване на данни.

       Гаранции за СТАБИЛНОСТ НА УСЛУГАТА
       Гаранция за стабилностСтабилността на услугата, която получавате е фактор за информационната Ви сигурност. Желанието ни е клиентите ни да са доволни и ангажиментът ни към тях е дългосрочен. Нашата компютърна поддръжка Ви гарантира постоянство на обслужващия Ви екип и приемственост при разрастването на информационната Ви инфраструктура.

Компютърна поддръжка Варна © 2008 Овър-граунд ЕООД  
Нашите уеб услуги: уеб дизайн, изработка на Интернет магазини, изработка на уебсайтове,