Информационни
технологии за бизнеса
за информация
за информация
052 98 35 90

          ВАЖНО: Този сайт съществува само за архивни цели!

Informano вече НЕ предлага ИТ поддръжка. Занимаваме се с уеб дизайн, програмиране на уеб базирани системи по задание, разработваме собствен софтуер за туроператори и онлайн резервации.

Разгледайте актуалните ни услуги в сайта ни за уеб дизайн или в сайта на резервационната ни система.

Следва архивното съдържание:


      Компютърна и мрежова поддръжка за Варна и региона

       За нас е важно да предложим на всеки клиент точно услугата, от която се нуждае. Предлагаме договор за фиксиран месечен абонамент, с размер независим от количеството работа, което се наложило да извършим през месеца или договор за гъвкаво заплащане на база изразходвани часове и извършени услуги.
       Разбирайки спецификата на бизнеса във Варна и северното Черноморие работим в следните направления:

       Постоянна поддръжка
       Предлагаме постоянна компютърна поддръжка на клиентите си. Поддържаме техните сървъри, работни станции, безжични мрежи, системи за видеонаблюдение, пълния им набор информационни технологии. Оказваме постоянно съдействие на служителите им при среща с проблемни ситуации. Услугата гарантира на клиентите ни постоянно висока надеждност при работата на компютърните им системи, софтуерна поддръжка, защита от вируси, защита от загуба на данни, добре планирано и организирано разрастване на информационната инфраструктура. 
       Цени за постоянна поддръжка на компютри за нови клиенти

       Сезонна поддръжка
      
Сезонната ни услуга е съобразена със спецификата на курортния бизнес в района на град Варна и северното Черноморие. Към тези, чиято основна дейност е свързана с активния туристически сезон, отправяме предложението си за постоянен договор за поддръжка при сезонен ангажимент. С тази услуга спестяваме на сезонният бизнес разходи за поддръжка на компютърни специалисти през неактивния сезон. Тя гарантира приемственост и надеждност, запазвайки един и същ поддържащ екип през различните сезони. 
       Цени за сезонна поддръжка на компютри за нови клиенти

       За стартиращ бизнес
       За стартиращ бизнес във Варна или североизточна България изслушваме нуждите на клиента, изчисляваме параметрите на оптималното за дейността му компютърно оборудване, водим преговори и избираме заедно с клиента най-добрите доставчици на софтуер и хардуер, изпълняваме функцията на инвеститорски контрол в сферата на информационните технологии. Имаме предимството да сме независими от доставчиците на компютърна техника и софтуер. Това ни дава свободата да насочваме клиентите си към най-доброто от целия спектър хардуер и програмни продукти, които се предлагат. Започваме от нулата и предаваме на клиента ефективно работеща компютърна мрежа. Гарантираме нейната надеждност и висока работоспособност чрез постоянната поддръжка.

Компютърна поддръжка Варна © 2008 Овър-граунд ЕООД  
Нашите уеб услуги: уеб дизайн, изработка на Интернет магазини, изработка на уебсайтове,